Bloggnorge.com // Just another day @ work
Start blogg

Under tregrensen

Etterpå.

onsdag 22. januar , 2014 kl. 10:52 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Vel, så kom etterpå. Sjokket var gitt seg, blåmerkene dukket opp over alt og det var begynt synke inn at jeg må kjøre Vabis en stund. (Ja, det er en lastebil. En Scania) Scan-dal-ia spør du meg. Jeg slenger ikke drit! Det skal jeg holde meg for god for. Men f***. Vi bare kommer ikke overens. Den gynger, den slår meg, den fanger meg og den griser meg til. Jeg har grease overalt når jeg kun har vært på jobb en kort stund. Og jeg aner ikke hvordan eller hvorfor. Og jeg forstår det bare ikke. Men hva kan man si? Det var jeg som kjørte ut. Da får vel jeg ta støyten. Men jeg slenger ikke drit. Er veldig glad jeg har en stabil arbeidsplass hvor vi faktisk har en trekker tilgjengelig om noe uforutsett skulle skje. For det skjedde. Og jeg vil jobbe. Ikke bare kloggeblogge. (F) Så jeg får takle litt ekstra gris noen uker. Ingenting er bedre enn å ha funnet en jobb hvor du gleder deg mer til mandag enn til fredag. Da har man gjort noe riktig. Og når lørdagen og søndagen kommer, jobber man litt til. Men uten å tjene dobbelt opp. Kun fordi man vil.

image

 

Får nå ventes det bare på takst på gullet mitt. Litt mer som foregår oppi hodet her nå enn vanlig, litt mer enn å ha panikk for neglene mine, om håret henger rett, eller trutmunnen sitter på selfies. En skikkelig trutmunn ser btw sånn her ut!  (Trollvatn camping 2009)

image

-Utover det så har jeg vært innom Univern og fått tak i meg nye klogger. De forrige varte fra 2007 – 2013. Trodde ikke jeg måtte fornye i 2014. Men men. My honest mistake. Fikk egentlig også veldig lyst på arbeidsbukse. Kanskje en lilla. Men guess what! Eg har kroppsmål som ikke ligner noe! Om de er passelig i livet går de kun til knærne. Er de passelig i lengden henger skrittet mellom ja, knærne. Hardt liv. Så her går det på HM bukser laust. De er jo som sagt full i grease. Men det går bra. De koster 199,-  pr. stk. Til og med jeg skal klare det. Eg som ikkje tjener penger på å kloggeblogge.




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Just another day @ work" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.