Bloggnorge.com // Just another day @ work
Start blogg

Under tregrensen

Snart helg… snart….

tirsdag 7. januar , 2014 kl. 23:27 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

-Det var fredag, det var juleferie for noen, og det var kun timer til helg… Men at det var fredag var eg søren ikkje sikker på. Når man må ta fri ene dagen, jobbe andre dagen, fri halve tredje dagen, og sove lenge, men opp kl 04:15 fjerde dagen, for å gå mot helg, da blir man jo ikke døgnvill, men dagevill! Men det går bra. Man har jo plan for hele denne dagen, som man ikke er sikker på hva dag er.

Eller har man det? Laster man gjerne opp hele trallen med de tre butikkene man har fått utdelt, i riktig rekkefølge, og lukker skilleveggen for å hente frysen? For å være avgårde om ti minutter og nå ferjen du ser du når? Kansje de kom med en fjerde butikk som skulle vært lastet på FØRST? Jaja… Det er jo bare snart helg. Har nå valgt det litt selv. Ikke at noen roter med papirene. Men å velge et yrke der uforutsette ting skjer hver dag. Gjerne opp til flere ganger om dagen. Er vel en del av gamet. Hadde jeg bare kunne tjent 60 000 på å blogge om sminken min fra HM, og bank kortet mitt i BH`en fra… Hmm… Jaja, jeg kjøpte den en plass…. …for lønnen fra min arbeidsgiver. Men om jeg hadde kunnet tjene 60 000 på å blogge om dette, hadde jeg valgt det? Jeg tror neppe det.

Men dagen fortsatte nå den. Og gikk jo tålelig greit. Hah… Helt til uforutsette ting skjedde med trallen. (som jeg dog ikke klandrer noen for!) Da gikk ting litt skeis, og timene fòr en eller annen plass. Mot helg tror eg. Fòr nå mot helg jeg også omsider. Med dritt under neglene, men ikke med grease i håret. Ikke i dag.

Helgen varer halvannet døgn. Trallen må hentes igjen på verksted. Bilen må byttes ut i en Vabis uten kløtsj! (Burde ikke vært lov å skrive sånn vettu) Men i mellomtiden får jeg både renset under neglene, og lagt på litt sparkel så jeg skuler dritten hele neste uke. Og det kostet meg bare 49,50. (HM gutter og jenter) Og de 49,50 varer vel til 20 ganger med dekking av dritt. Hadde jeg derimot tjent 60 000 på å sitte på nett – kansje jeg hadde brukt tusenlappene på det. Men det holder dette.

20140104_211702

20140104_221923

Så nå skjuler man dritten man får fra å jobbe i noen dager til :-)

-Så var helgen over… igjen… Kun timer etter den begynte. Hadde man tjent penger på dette, kansje man hadde hatt juleferie?

******  ———— ******————– *******

20140106_084316

Ventefest på ICA.

Det er blitt mandag, første mandagen i året, og det skal bli en fryd å vite hva dag det er hver dag. Det var en klok mann som sa til meg i dag at første mandagen i året er alltid rævva visst. Så da måtte jeg gå i huskeboken. Noen timer tilbake. Var den rævva? Jeg ler. Nei, var den det da? Var jo bare 4,5 time senere hjemme enn planlagt. Men det er faktisk ikke så ofte som det høres ut. Men at det skjer – klart….Men nå er jo første mandagen i året over.

I dag uten synlig dritt under neglene. Det har jeg jo tatt mine forhåndsregler mot. For 49,50.

Kunne fortalt i detalj alt som skjer på en dag der ting går åt skogen, som i går, men vil ikkje at noen skal tro jeg henger ut eiere av utstyr. For alt kan skje. Det ruller mange, maaange mil, hver eneste dag. Går det feilfritt for lenge er det på tide å lure på i f*** hvorfor.

Med det henter jeg hengeren igjen på verksted i morgen, og håper på en rolig dag :-)

 

Takk for at du leste. Helt hit! God natt.

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Just another day @ work" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.