Bloggnorge.com // Just another day @ work
Start blogg

Under tregrensen

Poteto – potato.

torsdag 2. januar , 2014 kl. 02:05 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

 

 

 

 

20140102_002945_LLS

 

Og her havnet Hotellet mitt i natt. Etter det som skulle være en time lasting på ICA Lønningen tidligere i dag, så man var klar i morgen tidlig, så står man altså på en kai i  Sauda. Helt plutselig. Men dét har jeg valgt selv, så jeg slapp reise ned i morgen kjempe tidlig, og kommer tidlig hjem. Men at én time multipliserer seg såå grådi er nå heller ikke hver dag skjer. Ble en del forsinkelser, så jeg lastet like gjerne  en annen sin tralle så han kan bare kople på og dra i morgen tidlig. Lurt :-) Så var det en tur hjem til mor, fikk lagt min lille, med kyss og klem! Så bar det avgårde. Avgårde Kåre mot ferjen med en aldri så liten pit-stopp på Shell. AD blue skal de pålegge deg å bruke. Men drit i tilretteleggingen. Pumper! Vi trenger flere pumper! Men men. Har sluppet få drit under neglene så langt i dag. Og jeg har vel valgt det litt selv. Ved å ikke demonstrere som franskmennene.

Så kom man til Sauda da. I mitt rom 510. Jeg har visst i 5 timer hvor jeg skal stå i natt. Da jeg kjører «start/stopp» aggregat og vil plage minst mulig folk. Men tenkte jeg det ikke. Mannen som en  gang tidligere har ringt politiet på meg midt på dagen for at jeg stod med motor i gang under lossing på hans nærbutikk, (les – vil ha strøm til lift), HAN vettu, var kjapp i kveld, 80 år som han er, til å finne fram en lommelykt. En særdeles sterk lommelykt! Og morse-tegnet til meg fra et vindu at eg måtte bare pelle meg vekk derfra!! (Regner m det var noe slik han ville fram til) Men. Jeg har valgt det selv. Ikke å bli morset og jaget av gamle menn, men å være en byrde for veldig mange. Men jeg får nå æren av å være en svæær byrde! :-D

 

God natt fra kaien i Sauda. (Håper du hører meg herfra! Jeg ser nemlig huset ditt!)




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Just another day @ work" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.