Bloggnorge.com // Just another day @ work
Start blogg

Under tregrensen

Heiiii bloggen!!! :-D (haha)

torsdag 26. desember , 2013 kl. 22:24 i Ukategorisert. 7 kommentarer »

Hei verden!

Jeg – av alle – skal da prøve å få rosa-blogger til å nå nye høyder. Det er på tide. Og det er på tide å vise dem at det faktisk kan være kult å ha dritt under neglene, diesel på buksene eller grease i håret.

Jeg tenker å gå noenlunde samme vei, men med totalt annet innhold.

Her er ikke moteklær, det er Univern og HM.

Her er ikke høye hæler i hverdagen, det er klogger.

Her er det ikke D&G veske til 4000, det er et bank kort i BH’en.

Her tjener man ikke 60 000 på å sitte på nettet. Man jobber opptil 15 timer dag, ja – med dritt under neglene, diesel på buksen og grease i håret.

Det er andre jule dag, og man rekker kun såvidt svineribben hos ollo fordi ting aldri går som planlagt. Og etter fortært mat (uten å telle kalorier) er det å komme seg på jul igjen og parkere på en parkeringsplass langs veien.

Ja. Uten sanitæranlegg. Det måtte man passe på på vei hit. Planlegge ikke bare nå, men hver eneste mil framfor seg. Også for sent ifølge egen hoderegning hit. Da et aggregat plutselig var tomt for diesel. Og det måtte fylles, pumpes, luftes og startes. Yapp. Med dritt under neglene, og diesel på fingrene. Men det går bra. Jeg har litt valgt det selv. Ikke å reise i dag. Som er helligdag. Men det er en del av gamet. Logistikk.

Nå tenker jeg å sove. På denne kirkeplassen jeg fant. Og håper jeg får fred i kun 9 timer, så jeg ikke må være redd hver gang jeg ser biltilsynet igjen. I fare for en bot på tusenlapper. For de har jeg ikke for å stå her i kveld.

Jeg som skulle legge ut bilder av både klogger og resultatet etter pumpelufting. Men nei. Det fikk vi ikke til i dag.

GOD natt.

Koz og klemz fra Hotell DAF Sveio rom 510.


Kommentarer

  1. Truckerwife sier:

    Digge deg Lene ❤️

  2. svenske fan sier:

    Det är så en riktig kvinna ska vara :p

  3. Miss_bling sier:

    Angel, du rocker! Imponert og stolt! <3



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Just another day @ work" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.